VIC – Životinjski se*s

      Comments Off on VIC – Životinjski se*s
0
like
0
love
1
haha
0
wow
0
sad
2
angry

U rano prolecno jutro, mlada i zgodna lisica sidje na sumski izvor da pije vode. Taman kad se sagla da pije vodu, iz grma istrci zeka i sprci je od pozadi na brzaka i tutanj u sumu. Lija se nije ni snasla sta joj se desi, tek kad se okrenula videla je samo dva siva uva kako siste kroz zbunje. Onako ljuta sto je iskoriscena na brzinu pocne da vice:
-Silooovaanje, silooovaanje!!!
Medjutim, niko to nije ni cuo ni video. Jos ljuca zbog toga, krene kod lava, predsednika sume da stvar istera na cistac. Cim je dosla sasula je paljbu.
-Slusaj ti lave, ovo vise ne moze ovako! Trazim da se vinovnik ovog nemilog dogadjaja smesta uhapsi i najostrije kazni!!! Sada i odmah!!!

-Dobro, polako lijo, sve cemo to srediti. Samo se ti smiri i ispricaj mi to jos jednom od pocetka.
-Nemam sta da ti pricam!!! Hocu da se slucaj resi! To nije prvi put!!! Ako ti nisi sposoban da upravljas sumom ja cu da podignem sve zivotinje da biramo novog predsednika …!!!
Videvsi da je djavo odn’o salu, lav se uspanici i skoci da resi slucaj. Obzirom da je od lije imao jedino informaciju o usima koje jezde kroz zbunje, on postroji sve zivotinje i krene redom da ispituje.
-Medo, priznaj, ti si ovo uradio!
-Ma, kakvi ja. Prvo nisam tako brz, a drugo ja nemam sive i velike usi.
Na red dodje vuk.

-Priznaj razvratnice jedan!
-Cekaj, lave! Kakav je to pristup? A pretpostavka nevinosti!? Prvo, lija i ja smo odrasli zajedno, drugo, pre bih se obesio nego tako nesto da uradim, trece, ja nemam tako velike usi!
I tako dok je lav ispitivao, zeka je mirno stajao na zacelju i posmatrao. Ispred njega je bilo jos zivotinja. Kad mu se ucinilo da je pravi momenat, izvadi iz dzepa zelatin za kosu, razmaza ga po sapama i krene da gladi svoje usi.
-Ufffff, brale, kako ce magare da na.ebe!!!

loading...
(Viđeno 1,719 puta, 1 Viđeno danas)

Komentari